Mute Media er et moderne reklamebureau specialiseret i udvikling og drift af virksomheders tilstedeværelse online. 

TRUNK er en danskbaseret virksomhed, der designer og producerer computersleeves, tablet- og smartphonecovers af høj kvalitet til førende elektronikkæder i ca. 15 lande.  

Vi drives af at beskytte – både det vi bærer med os, og den verden vi er en del af.

virksomheder i huset HOP group ledelsestræning

HOP Groupe arbejder med:

Holistisk Optimistisk Personlig 
Ledelsestræning

MuteBox designer og producerer moderne telefonbokse til blandt andet åbne kontormiljøer. Vi arbejder hver dag på at mindske støjen, øge trivslen og skabe mere glæde på de danske arbejdspladser.

I Versio har vi en stor passion for at udvikle moderne IT systemer. Vi har stor erfaring indenfor Cloud Computing, DevOps, Serverless, Event-Driven Architecture, Web Services samt Software Archtecture.

TRIFLI designbureau – det lyder som en yndig lille dessert – men vi ved jo alle, at det er en kraftpræstation at få hvert lag til at sidde lige i skabet. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi har trænet i mere end 20 år, og vi er stærke i konceptudvikling, design og illustration. Vi kan løfte en opgave fra start til slut, i samarbejde med vores kartotek af dygtige specialister. 

Vi brænder for kommunikation og design i direkte øjenhøjde. Og vi tror på at alt bliver stærkere, hvis vi har det sjovt imens.

Vi arbejder 360 grader med marketing. 
Vores hjerter banker for at rammesætte og profilere virksomheder, så de står endnu stærkere i markedet – og tydeligt i kundernes bevidsthed

Nutidens forbrugere er kræsne og lynhurtigt videre, hvis ikke du fanger deres opmærksomhed. Derfor kræver det mere end nogensinde at fastholde, hvis brands skal få succes.

Video kan være nøglen til dine kunders hjerter.

COMPAGNON arbejder med strategi- og forretningsudvikling, facilitering af workshops og ledercoaching.